Theaterfestival Heusden-Vesting 2021

 Vrijdag 17 september 2021


 
ERNEST BEUVING:     Cabaretier, zanger, performer, tekst- en liedjesschrijver. Hij toert met zijn 'Bende van Beuving' door het land (een cabaretesk muziektheater) Wie ‘So long Cohen’ heeft ervaren, weet wat Ernest waard is: een heerlijke avond vol nostalgie, humor, sfeer, ontroering, mooie verhalen en prachtige muziek...
MEISJES MET DE WIJSJE:        Dé Nederlandse vocal popgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van bekende Nederlandse nummers. De arrangementen zijn van eigen hand, wat uitmondt in verrassende creaties die met een theatrale knipoog worden uitgevoerd.

BOVENSTE KNOOPJE OPEN:          Wij geloven dat kunst kan bijdragen aan een intiemere samenleving. Aan verbinding tussen de meest verschillende mensen. Aan nieuwsgierigheid naar de ander. Wij zien het als onze taak de wereld te bevragen door middel van onze voorstellingen en muziek, waarbij we altijd onze eigen waarheid op het spel willen durven zetten. Luisteren en doorgeven. In woord en klank.TESS MERLOT:                                  Met een onweerstaanbaar joie de vivre en de ballen laat zij de ongecastreerde versie van chansons horen: het mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook lelijk zijn... grotesk. Tess Merlot op het podium is een emotionele rollercoaster die altijd eindigt in een uitbundig feestje, met alle maskers af. Tess Merlot is een genot van een zangeres, die mogen, nee moeten we koesteren. Gelukkig is Merlot een wijn waarvan je nog jaren kunt genieten.