THEATER TUSSEN DE SCHUIFDEUREN

 Theaterfestival Heusden-Vesting

Vrienden van Theater tussen de Schuifdeuren 

Kaartverkoop voor Vrienden van Theater tussen de Schuifdeuren start op 1 maart 2020.            Kaartverkoop voor niet-vrienden start op 21 maart 2020.

De financiële steun van de Vrienden van de Stichting Theater tussen de Schuifdeuren is niet alleen een blijk van waardering, maar ook onontbeerlijk voor het voortbestaan van het fenomeen Theater tussen de Schuifdeuren.

Om Vriend te worden van Theater tussen de Schuifdeuren betaalt u voor uw Vriendschap € 25,= per jaar per persoon; wilt u samen met uw partner Vriend worden dan betaalt u samen € 40,= per jaar. Het vriendenjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot en met 31 december. Vrienden van Theater tussen de Schuifdeuren krijgen  € 5,= korting op het eerste kaartje; u betaalt dan slechts € 24,50 voor een avond Theater tussen de Schuifdeuren. Bent u beiden Vriend dan geldt die korting voor beide partners! U hebt ook het voorrecht om in de voorverkoop kaarten te kopen zodat u zeker bent van een kaartje. Online voorverkoop start 1 maart 2020. Officiële verkoop start 21 maart 2020. Daarnaast kunt u als Vriend een extra voorstelling van de winnaars van de Publieksprijs 2020, in het najaar gratis bijwonen!

Wanneer u vriend wilt worden van Theater tussen de Schuifdeuren kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan binnen een aantal dagen een bevestiging van uw aanmelding. In de mail staat tevens vermeld hoe u uw vriendendonatie kunt overmaken. Na ontvangst wordt uw donatie bevestigd en wordt u als eerste(n) op de hoogte gehouden van onze activiteiten.