Theater tussen de Schuifdeuren

Theaterfestival Heusden-Vesting

Vrijdag 7 april 

Lander Severins is een zeer talentvolle Vlaming die in 2018 hoopt af te studeren aan Koningstheateracademie. Met zijn cabaretvoorstelling ‘maanlander’: geheel per ongeluk belandde LEMS-1963-4 maanlander op Aarde, een jaar lang reisde hij door de wereld en keek naar toevallige plekken waar hij toevallig belandde door toevallige coördinaten, keek hij naar de mensen en naar kevers en nu doet LEMS zijn verhaal. kunt u content plaatsen.   

Marie van der Velde is nog jong maar met een onmiskenbaar talent voor zang. Het wordt tijd dat zij wordt ontdekt. En dat is nu precies wat Theater tussen de Schuifdeuren graag doet: Jong talent de kans geven zich te presenteren. Zij is inmiddels toegelaten tot het Conservatorium in Arnhem.


 

Muzikaal en komisch talent Michèlle Schimscheimer studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam en studeert dit jaar af aan de Koningstheateracademie. Brengt absurd getinte vertellingen en eigenzinnige liederen op piano. Ze troost en ontregelt, is kwetsbaar en meedogenloos in een zoektocht naar romantiek en echtheid die soms wat verloren lijkt in onze tijd.

 

Klassiek bij Theater tussen de Schuifdeuren met Melle de Vries (Cello) & Remon Holsbergen (Piano). Eerder waren zij te gast bij de Koffieconcerten in het Gouverneurshuis, waar zij het publiek plat speelden. Een bevlogen cellist met evenveel techniek als romantiek en een controlerende pianist met een soepele en warme aanslag.